Turniej

19 marca 2018

U-7:
1. Kiełbasa Paweł
2. Klimek Jakub
3. Gambal Wiktor
4. Semla Szymon
5. Obrzut Maciej
6. Wróbel Eryk
7. Kiliański Jarosław
8. Mikołajczyk Krzysztof
9. Wójs Patryk
10. Matuszyk Joanna
11. Ptaszkowski Gabriel
12. Obrębski Hubert
13. Trybowski Przemysław

Proszę o dostarczenie wypełnionej deklaracji i zostawić puste pole w miejscu wpisywania reprezentacji kraju (osobiście dopiszę tą, która będzie jeszcze wolna).
Pozdrawiam.

18 marca 2018

Zbieram zgłoszenia do turnieju Deichmann 2018 w Nowym Sączu

Jest to duży turniej rozgrywany w wielu miastach w całej Polsce. Każda drużyna posiada swoją nazwę odnoszącą się do jakiegoś kraju na świecie oraz stroje w barwach danej reprezentacji.
Wstępnie zarezerwowałem dla Naszych Podopiecznych stroje Chorwacji, Holandii i Polski.

To co najważniejsze:
- turniej rozgrywany będzie co weekend od końca kwietnia przez 5 do 8 tygodni (w zależności od ilości zgłoszonych drużyn).
- miejsce rozgrywek to stadion KS Helena w Nowym Sączu
- żeby zgłosić drużynę do kategorii U-9 potrzebujemy minimum 8 osób, a maksymalnie 10.
- żeby zgłosić drużynę do kategorii U-7 potrzebujemy minimum 7 osób, a maksymalnie 15.
- jeśli byłoby więcej chętnych niż 15 wówczas możemy zrobić dwie drużyny U-7.
- za udział w turnieju płaci się 140 zł od dziecka, w zamian otrzymujemy na stałe strój (koszulkę, spodenki, getry) oraz jednorazową zniżkę 20% do sklepów Deichmann.
- na każdą drużynę będzie potrzebny jeden kierownik zespołu (na ochotnika, któryś z Rodziców).

Proszę do niedzieli wieczór napisać mi smsem chęć udziału w lidze, a w poniedziałek na trening donieść mi wypełnioną deklarację zawodnika.

Listę zawodników opublikuję w niedzielę na podstawie smsowych zgłoszeń!

Komplet dokumentów muszę złożyć najpóźniej do 23 marca 2018.

Poniżej zamieszczam szczegółowy regulamin turnieju. Na końcu dokumentu znajdują się formularz "KARTA ZGŁOSZENIOWA UCZESTNIKA DO TURNIEJU DEICHMANN MINIMISTRZOSTWA 2018" do wydrukowania, wypełnienia i dostarczenia na trening.

Cała liga monitorowana będzie na stronie: kochamsport.pl

Trener Bartek